KaRaméLa* Administrator
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 27 Nerden : Kuşadası Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Taylor'ın Seçimleri Ptsi Nis. 26, 2010 6:14 pm | |
| Alıntıdır.
Tatlı mı,Tuzlu mu? TS:Kesinlikle,tatlı!Keklere,bisküvilere,dondurmaya ve şekerlemeye asla karşı koyamıyorum. Meyve mi,Sebze mi? TS:Meyveler daha tatlı;dolayısıyla da,daha lezzetli.Sevdiğim tek sebze ise salata Elbise mi,Kot pantolon mu? TS:Elbiseler benim olmasza olmazlarımdır,onlarsız bir dünya düşünemiyorum bile!Bence mükemmel bir elbise giyerseniz,mükemmel bir gün geçirebilirsiniz. Düz mü,Yüksek Topuklu mu? TS:Kendinizden uzun bir çocukla çıkıyorsanız topuklu,kendinizden kısa bir çocukla çıkıyorsanız düz. Gündüz Kelebeği mi,Gece Kuşu mu? TS:Ben bir gece kuşuyum.Gece boyunca oturup o gün yaşadıklarımla ilgili şarkı yazarım. Kedi mi,Köpek mi? TS:Kedim tek kelimeyle inanılmaz!Hem de aramızda bir çeşit aşk\nefret ilişkisi olmasına rağmen.Biraz fazla hareketli ve asabi;ama gece olunca yanıma gelip yastığımın köşesinde uyumasına bayılıyorum. Dağınık yatak mı,Toplu yatak mı? TS:Yatağımı yapmadan evden çıkamam.Bu bana kendimi çok tuhaf hissettirir. Tam doğallık mı,Maykaj mı? TS:Makyaj yapmak resim yapmak gibi.Makyaj malzemeleriyle oynamayı çok seviyorum,ama günlük makyajımın olabildiğince doğal görünmesine özen gösteriyorum.Aşırıya kaçmamak kesinlikle çok önemli,ama makyaj yapmak bence çok zevk li. | |
|
ALéina ●Yeni Üye●
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 26 Nerden : evden Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Taylor'ın Seçimleri Salı Nis. 27, 2010 9:09 pm | |
| | |
|
KaRaméLa* Administrator
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 27 Nerden : Kuşadası Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Taylor'ın Seçimleri Salı Nis. 27, 2010 9:11 pm | |
| | |
|
Alisoη © Moderatör